Lite mer om mej.

Jag hade redan i barndomen upplevt saker/syner som inte går att förklara. Men det var min sons andligt intresserade lärare som väckte mitt intresse för det andliga med meditationer och alternativa behandlingsmetoder. E.B som var utbildad TM-lärare presenterade mig för en kvinna i Stockholm, K.W, som på allvar fick mig intresserad av meditation och andlig utveckling.
Vi gick kurser tillsammans och hon ledde mig till C.W som var healer och utbildare i healing. Hon berättade för mig att jag hade en stor healinggåva som jag borde utveckla.
Hon beskrev också flera av mina tidigare liv varav ett par var från Tibet.
Nu var jag verkligen fast. Jag gick 4 healingskurser för henne i slutet på 90-talet och början på 20 hundra talet.
Jag ville vidare och under ett par års tid samarbetade jag med en annan kollega M.H. Vi ordnade meditationer och mini kurser i andlighet. M.H var kanal för automatisk skrift under ett par års tid. Sedan skildes våra vägar och jag fortsatte mitt letande efter det rätta "konceptet".
I mitten av 200-talet sammanfördes jag med en dansk-svensk kvinna M.M, jag gick på några av hennes kurser och när hon berättade att hon skulle ordna en resa till Kina och Tibet, kände jag väldigt starkt att jag ville följa med.
Kina-Tibet resan blev en vändpunkt i mitt liv. När vi satt på planet från Peking till Lhasa kom en mycket underlig figur till mig (som en syn) och hälsade mig "Välkommen hem".  
Senare i ett tempel i Lhasa såg jag samma figur som staty.
Väl hemma började jag knyta närmare kontakt med den tibetanske Buddha i Lhasa.

Sökandet fortsätter och jag börjar bli trött på att inte hitta "det" som jag kände var rätt för mig.
En annan kompis hade hittat en hemsida på nätet som hon kände var rätt. Vi studerade M.K:s hemsida noga och kände att nu hade vi hittat det som är rätt för oss.
Jag har gått 2 av M.K:s kurser och utvecklats mycket genom hans enkla koncept : En del himmelskraft (Alltings Källa) och en del jordkraft (Moder Jord, Gaija) som blandas i hjärtchakrat och blir då en Kraft: "De Två Som Är Ett". Det är då saker börjar hända. Detta kallas för Omnihelande vilket jag arbetat med sedan 2007.

Nu är jag Auraförmedlare och det har verkligen uppdaterat min personliga energi så den är mer i "takt" med "Den Nya Tiden". Auratransformation är ett steg vidare i mänsklighetens evolution. 

Nu börjar pusselbitarna falla på plats. När du vänder dig inåt har du alla svaren där.
Stort tack till de kvinnor och män som varit en del av min andliga resa.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

25.11 | 20:30

Att med denna healingform kunna bli läkt på alla plan är bara fantastiskt har känts i hela kroppen varje cell vaknar blir fri att andas igen. Kramar U.A

...
15.01 | 11:15

Kurserna som Ingvor,M och P anordnar är unika!
Man får en djup kunskap om hur universum och jag själv fungerar. Det gör att jag lättare kan stå i min egen kraft

...
22.12 | 11:09

Ingvor är en väldigt duktig healer som har bred kunskap om energier och hur allt hänger samman. Hon är även en mycket intuitiv coach som ger bra råd och tips!

...
21.09 | 14:41
Vägbeskrivning har mottagit 2
Du gillar den här sidan