Vad är en initiering ?

En initering är som en frekvensbegränsning av vad du får till dej. Här på jorden har vi tillgång till alla frekvenser om vi inte hade inlagda spärrar. Spärrarna fungerar så att du hela tiden bara får initieringarnas influenser och resten har du inte tillgång till. Det som du får tillgång till av influenser, förståelse och kunskap, bestämmer den som "äger" initieringen.

Vi får initeringar av många saker t.ex religoner, föredrag, kanalisering, böcker men starkas får man det av olika healingsformer som förhindrar dej från att gå vidare. Diksha t.ex ger en väldigt stark initiering, det räcker med att du fått diksha en gång. Du får hela tiden influenser och inpulser från ursprunget av initieringen och andra inpulser blir svagare eller försvinner helt.

All frekvensbegränsning skadar vår kropp på lång sikt och begränsar vår själs utvecklingsmöjlighet.

Jag använder mig av Omnihealing som inte har några initieringar utan omfattar alla frkvenser och har stor styrka så därför kan jag lösa och ta bort initieringar 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

25.11 | 20:30

Att med denna healingform kunna bli läkt på alla plan är bara fantastiskt har känts i hela kroppen varje cell vaknar blir fri att andas igen. Kramar U.A

...
15.01 | 11:15

Kurserna som Ingvor,M och P anordnar är unika!
Man får en djup kunskap om hur universum och jag själv fungerar. Det gör att jag lättare kan stå i min egen kraft

...
22.12 | 11:09

Ingvor är en väldigt duktig healer som har bred kunskap om energier och hur allt hänger samman. Hon är även en mycket intuitiv coach som ger bra råd och tips!

...
21.09 | 14:41
Vägbeskrivning har mottagit 2
Du gillar den här sidan