Åsikter och tankar om kursen.

❤   2012-11-23

Kursen har varit fantastisk, mycket starka energier. Jag mår så himla bra av detta. fast trött har jag ju varit efteråt. Det är svårt att i ord beskriva sin andliga utvecling. Auratransformeringen är bland det bästa som skett mej, så stark energi och beskydd som man får, det måste upplevas.

Moder Jord är min kraft och att få öppna hjärtblomman och ge till all människor och djur på vår jord är fantastiskt. Tack och många kramar från Ute A.

                                                                                                                                       

❤    2012-11-28

Jag har nu gått kursen i "Andlig utveckling" och försöker samla mina intryck. Hela tiden kommer jag på nya saker som jag vill nämna och som jag tycker var viktiga.

Effekten av kursen håller på för fullt. Det är inte slut bara för att kursen tog slut utan det händer mycket inom mej nu efteråt. Saker och ting triggas igång, men det är så personligt och säkert olika för var och en men ingen går oberörd från kursen. Ingvor som kursledare står stadigt med föttern på jorden och hon har fått använda både mod, mental styrka, envishet och beslutsamhet då hon trots motstånd från flera aktörer "där ute" hade "gett sig den" på att föra ut budskapet om det kosmiska spelet.

Jag rekommenderar verkligen att man läser Tidkrigaren 1 och 2 innan kursen. Själv har jag gjort det, men nu efter kursen läser jag dem igen och förstår mycket mer! Med kursledarens ord och illustrationer blir allt begripligt och du får fantastiska kunskaper som kastar omkull det mesta man trott på innan. Sanningar öppnar upp ditt medvetande och drar undan slöjorna från det som varit fördolt för oss.

Vi får svar på mycket och dessutom redskap så att vi kan hjälpa till att skapa den nya framtiden för oss här på jorden och för alla i hela kosmos, men vi går inte kursen bara för att hjälpa till i det stora utan också för att hjälpa och hela oss själva.

Kanske blir din världsbild helt krackelerad men du kan bygga en ny stabilare platt form när du får veta sanningen om Dig själv!

Marianne M.

En väldigt bra kurs!

2012-11-09

❤Kände igen en del av detta sen tidigare kurser i samma ämne, men får nu höra det igen på ett nytt sätt. Kändes bra att fler får denna kunskapen som jag tror inte går att få någon annanstans. Väcker många känslor, både innan, under och efter kursen. Ser fram emot nästa kurstillfälle. Ett stort och viktigt arbete som ni gör! MB

2013-09-07

❤Jag tycker det är bra med de praktiska övningarna som vi gör. Även att få det nedskrivet, det som vi pratar om. Trevligt att träffas och prata. God mat. Tack!

2013-10-05

❤Bra upplägg. Lagom mycket information och bra med pauser. Skönt med praktik, dans och musik mellan teoripassen. Lättare att ta till sig informationen denna gången än förra gången, tror det beror på pauser med dans och även det kosmiska vädret.

Intressant att lyssan på er allihop och att ni alla pratar, eftersom det blir olika och det håller kvar vakenheten. Bra att få papper på det vi pratat om. Tack. TK 

2013-11-09

❤Jag tyckte det har varit en bra dag. lagom länge, lagom med pauser och god mat. Allt vi pratat om har varit tydligt och lätt att hänga med i. Bra med tid för frågor för det har man ju alltid. Musiken var ett jättebra inslag.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

25.11 | 20:30

Att med denna healingform kunna bli läkt på alla plan är bara fantastiskt har känts i hela kroppen varje cell vaknar blir fri att andas igen. Kramar U.A

...
15.01 | 11:15

Kurserna som Ingvor,M och P anordnar är unika!
Man får en djup kunskap om hur universum och jag själv fungerar. Det gör att jag lättare kan stå i min egen kraft

...
22.12 | 11:09

Ingvor är en väldigt duktig healer som har bred kunskap om energier och hur allt hänger samman. Hon är även en mycket intuitiv coach som ger bra råd och tips!

...
21.09 | 14:41
Vägbeskrivning har mottagit 2
Du gillar den här sidan