Din andliga utveckling

Att möta dej själv är den största andliga utveckling du kan göra.

Det vi människor önskar mest är att det ska bli fred på jorden och det som är fördolt för oss är det kosmiska kriget.Det jag vill dela med mej av på kurserna är att det går att få fred både här på jorden och i kosmos och vägen dit går genom att vi människor blir medvetna om vårt ursprung och hur vi ska bli hel Ande.            

På kurserna ger jag dej redskap att utveckla dolda delar av dej själv. Då du söker i ditt inre hittar du dina vägar till att du blir hel ande. När du blir hel inom sluter du fred med dej själv och då slutar även krigen i världen runtomkring dej.

All kunskap finns inom dej och kommer genom dej.Det här är ett sätt att medvetet använda olika parallela kroppar, då all tid existerar samtidigt så existerar du överallt.

Om du identifierar dej med en kraft eller ett medvetande utanför dej själv ger du bort din själ. Du blir en spelpjäs, inte en spelare. Vi har alla rätt att vara med och spela på planen på lika vilkor och på detta sätt skriver du ditt eget öde.

Att du tittar innåt i ditt inre och ser det osedda är ditt största bidrag till väldsfreden och Moder jord.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

25.11 | 20:30

Att med denna healingform kunna bli läkt på alla plan är bara fantastiskt har känts i hela kroppen varje cell vaknar blir fri att andas igen. Kramar U.A

...
15.01 | 11:15

Kurserna som Ingvor,M och P anordnar är unika!
Man får en djup kunskap om hur universum och jag själv fungerar. Det gör att jag lättare kan stå i min egen kraft

...
22.12 | 11:09

Ingvor är en väldigt duktig healer som har bred kunskap om energier och hur allt hänger samman. Hon är även en mycket intuitiv coach som ger bra råd och tips!

...
21.09 | 14:41
Vägbeskrivning har mottagit 2
Du gillar den här sidan